Gastronomisch menu
Stel uw eigen menu samen uit onze voorstellen.
Gastronomisch menu met voor-, hoofd- en nagerecht: € 35 p.p.
Identieke keuze van menu voor alle gasten. Alle gerechten zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Koude voorgerechten
- Carpaccio van Limousin Rundvlees
- Carpaccio van zalm met limoen, dikke room en haringkuit
- Klein stukje vis terrine, waterkers coulis
Warme voorgerechten
- Scampi's met groenten en lichte room met bisque.
- Romige risotto met champignons of asperges (afhankelijk van het seizoen) en Serranoham
- Cannelloni van zalm Florentijnse stijl
- Warm voorgerecht geïnspireerd door de chef, afhankelijk van het seizoen
Hoofdgerecht
- Eendenborst met sinaasappelsaus en jonge oigons a la plancha
- Ballotine van gevogelte gevuld met champignons, kalfsjus met kruiden en geglaceerde groenten
- Iberische pruim en tagliata (gekonfijte rucola en tomaat) gebakken met polenta en sterke jus (10 dagen op voorhand te bestellen)
- Op de huid gebakken zeebaars met een beurre blanc en dragon saus
- Halfgare zalmgraat béarnaise en zijn pangebakken Luikse saus
- Cannelloni ricotta en spinazie, tomatencoulis en parmezaancrème
- Schotel geïnspireerd door de chef in functie van het seizoen
Nagerechten
- Het duo van streekkazen, Luikse stroop en briochebrood.
- De warme appeltaart met kaneelijs.
- De Tiramisu.
- De chocolade en vanille room koepel.
- Rood fruit en seizoensfruit.
- Citroen en seizoensfruit.
- Het dessert van de chef, afhankelijk van het seizoen.
Opties
- Menu met hoofdgerecht en dessert: vanaf € 29 p.p.
- Menu met voorgerecht en hoofdgerecht: vanaf € 32 p.p.
- Tweede voorgerecht: + € 10 p.p.
- Kaas: vanaf € 9 p.p.
- Seizoenssoep: vanaf € 4,50 p.p.
- Trou Normand: vanaf € 3,00 p.p.
- Stukje cake (op aanvraag)
Prestige Menu
Prestige menu met voor-, hoofd- en nagerecht: vanaf € 45 p.p.
Identieke keuze van menu voor alle gasten. Alle gerechten zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Koude voorgerechten
- Plakje foie gras, seizoenschutney en briochebrood
- Tartaar van tonijn met gember, koriander en jonge uitjes
- Carpaccio van rundvlees met truffel, gedroogde vruchten en balsamico
- Koud voorgerecht geïnspireerd door de chef van het seizoen
Warme voorgerechten
- sint-jakobsschelp cassolette met fijne kruiden en prei fondue
- Blokje rode tonijn en halfgare foie gras, salade van groene bonen en citrus-soja vinaigrette
- Gekonfijte kwartelfilet, aardappelcrème, kruidenolie en knapperig brood
- warm voorgerecht geïnspireerd door de chef naargelang het seizoen
Hoofdgerechten
- Lamskonfijt, zoete aardappelpuree, geglaceerde raapjes en thijmsap
- Suprême van geel gevogelte, saus van morieljes en gele wijn, aardappelpannenkoek en gestoofd witloof
- Kalfsfilet Fontina, Parmaham, cannelonni en marsala jus
- Kabeljauwfilet in vierge olie, gegrilde aardappelen en piperade
- Rode filet en groenten in tagliatelle met artisjokcrème en sinaasappel- en gembermousseline
Risotto met courgettes, mascarpone en kerstomaatjes - Schotel geïnspireerd door de chef in functie van het seizoen
Nagerechten
- Bordje met 4 Belgische kazen, Luikse siroop en briochebrood.
- Chocoladefondant met een bolletje vanille-ijs.
- Crème brûlée met de smaak van het moment.
- Dessert geïnspireerd door het seizoen van de chef.
- Stuk cake (tegen betaling)
Een speciale bestelling? Onze banketbakker staat tot uw dienst!
Opties
- Hoofdgerecht/dessertmenu: vanaf 36€ / Persoon
- Voorgerecht/schotelmenu: vanaf 40€ / Persoon
- Tweede voorgerecht : vanaf 12€ / Persoon
- Kaas : vanaf 9€ / Persoon
- Seizoenssoep : vanaf 4,5€ / Persoon
- Trou Normand met likeur : vanaf 4€ / Persoon
- Stuk cake (op verzoek)